23.2.06

Matkasellid jõudsid Atlantasse

Esimese mulje põhjal on Atlanta rahvas sõbralikum, lahkem ja rahulikum kui põhjapoolsetes osariikides elavad inimesed. Ma tunnen end siin igal juhul palju kodusemalt kui Washingtonis.

Siin, Martin Luther Kingi kodulinnas ja Georgia osariigi pealinnas, elab 5 miljonit inimest. Enamus neist, umbes 60%, on mustanahalised. Ühe miljoni elaniku kohta olevat siin on kõige rohkem mustanahalisi miljonäre. Smooth.


* * *

Täna hommikul oli meil kohtumine MedShare'is. Nende kontseptsioon on väga lihtne.
Erinevate regulatsioonide tõttu peavad USA haiglad igal aastal ära viskama meeletult palju vahendeid ja varustust, mida ei ole kordagi kasutatud, aga mis on täiesti korralikud. MedShare kogub need kokku ja toimetab haiglatele arengumaadesse.

Vabatahtlikud aitavad iga päev kogu seda meeletut hulka vahendeid sorteerida. Me tegime siis ka täna hommikupoolikul natuke tööd. Üks vanapapi, kes käib
vabatahtlikuna igal kolmapäeval MedShare'is, rõõmustas ja ütles, et tema golfipartner on Eestist pärit. Ta olevat põgenenud Eestist 1941.

* * *

Siia lõppu veel paar Girl Power pilti Charlotte'ist.



Vasakult: Zahara (Singapurist), Josephine (Nigeeriast) ja Joy (Gaanast) on vääga vaprad naised. Ja gruuvi täis.



Joy, Zahara ja teistega saame uuesti kokku alles pühapäeval. Nad on praegu Minnesotas ja teine osa meie seltskonnast on Santa Fe's.

Järgmine nädal saab meie programm läänerannikul, Portlandis, otsa. Muuseas, Oregoni osariigis ei ole tulumaksu, nii et me saame kõik oma ostukire valla päästa.

No comments: